Dealer korting

Als dealer van Neview betaal je natuurlijk niet de adviesprijs, we willen immers dat je een goede marge hebt zodat je ook goede support kunt leveren aan jouw klanten. Onze producten moeten natuurlijk interessant geprijst zijn. De prijs die je voor onze producten betaald is afhankelijk van de dealergroep waar je in zit. Hoe hoger de dealergroep, hoe hoger de korting. De korting op een product is afhankelijk van meerdere factoren:

Het product zelf / de productcategorie
Het ene product is simpelweg het andere niet. De marge van het ene product is ook voor ons heel anders dan van het andere product, we kunnen je dus niet overal dezelfde korting op geven. Als we je in een andere dealergroep (met meer of minder korting) plaatsen hoeft het dus niet zo te zijn dat die korting voor alle producten gelijk is. We hanteren per product een maximale korting.

Je afname per jaar
We weten dat we aan elke dealer ongeveer even veel ondersteuning/support leveren, het maakt in de praktijk eigenlijk niet uit of een dealer dan 4 camerasystemen afneemt of het tienvoudige daarvan. Daarom kunnen wij bij een grotere afname een andere dealergroep aan je toewijzen. Je kunt dan voor een scherpere prijs inkopen.


Korting bij registratie

Als je net dealer bent kennen we elkaar natuurlijk nog niet echt. We verwachten niet van je dat je op voorhand beloofd minimaal 200 camera's te kopen, maar we kunnen je meestal ook niet direct de allerhoogste korting bieden. Afhankelijk van de gesprekken die we voeren en de informatie die we krijgen kunnen we beslissen om je op voorhand in een hogere dealergroep te plaatsen zodat je direct kunt profiteren van een scherpe prijs. Als achteraf blijkt dat dat onterecht is kan het zijn dat we je dealergroep weer aanpassen.


Wanneer wijzigt je dealergroep?

We wijzen niet automatisch een nieuwe dealergroep aan je toe bij het behalen van een bepaalde omzet, dat komt omdat we meer factoren laten meetellen bij het kiezen van de juiste dealergroep. De samenwerking tussen ons en jou als dealer moet voor ons beide interessant zijn. De dealergroep is daarom afhankelijk van een aantal factoren:

Afname per jaar
Hoe meer je bij ons afneemt hoe beter de korting is die we kunnen geven, het is voor ons immers ook interessant als je meer gaat afnemen.

Betaalgedrag
Betaal je vaak te laat en moet onze financiele administratie vaak contact met je zoeken? Dan delen we je minder snel in een hogere dealergroep in. We vinden het fijn als je ook je betaalafspraken nakomt. De eerste € 2500,- kunnen we sowieso niet op rekening leveren, daarna hangt het af van onze kredietverzekeraar.

Showroom of winkel
Heb je een showroom of winkel en laat je onze producten duidelijk aan jouw klanten zien? Dan belonen we dat graag. Wist je trouwens dat je producten voor tentoonstelling in een winkel of showroom altijd met extra korting kunt aanschaffen?

Ondersteuning vanuit Neview
We helpen je natuurlijk graag met al je vragen en we zullen je er nooit voor straffen, maar ben jij een dealer die graag zelf op onderzoek uit gaat en onze systemen door en door kent? Dan belonen we dat graag.

Heb ik recht op meer korting?

Zoals gezegd wijzigen we niet automatisch de dealergroep van je account. Je mag hierover natuurlijk altijd contact met ons opnemen, maar het komt ook vaak voor dat we zelf je dealergroep al wijzigen. We brengen je daar dan wel even van op de hoogte natuurlijk. Als je een grote bestelling wilt plaatsen kunnen we altijd even kijken wat we voor je kunnen doen.