Over Neview

Neview is een Nederlandse leverancier van professionele beveiligingsproducten. Onze producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit en een goede eerlijke prijs, daarmee zijn we een veel gekozen merk bij particulieren en het MKB die liever niet inleveren op de kwaliteit van hun beveiliging, maar ook niet kiezen voor de woekerprijzen van grote bekende merken.

Van oorsprong zijn we een OEM leverancier, dat betekend dat we onze producten zonder zichtbare merkaanduiding aan diverse Nederlandse en buitenlandse afnemers leveren. Sinds 2013 leveren we echter ook onder onze eigen merknaam en in 2016 zijn we geheel overgegaan op producten met een duidelijke merkaanduiding.

Productontwikkeling

Bij een technisch product zoals elektronische beveiliging is de doorontwikkelingen van hardware én software het allerbelangrijkst, daar weten we bij Neview alles van. Daarom worden er continue nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd, maar ook de bestaande producten worden steeds verbeterd en geupdate. We brengen voor al onze producten regelmatig software updates uit en blijven dat ook altijd geruime tijd doen.

In samenspraak met onze dealers vinden regelmatig aanpassingen aan het assortiment plaats. Daarbij gaat het vaak om kleine technische aanpassingen in camera's (bijvoorbeeld het type lens, of de behuizing), maar ook om grote updates m.b.t. software en apps.


Ons assortiment

De producten die wij verkopen zijn voornamelijk gericht op camerabewaking. We hebben een groot assortiment bewakingscamera's en recorders, maar ook accessoires zoals PoE switches, kabels, montagemateriaal en infrarood verlichting. Als er vanuit onze dealer veel vraag is naar een bepaald product kijken we natuurlijk naar de mogelijkheden voor de ontwikkeling daarvan.


Milieubewust

Als bedrijf vinden we het milieu erg belangrijk, we hebben daar immers meer invloed op dan de gemiddelde consument. We zijn dan ook van mening dat we daar zoveel mogelijk aan moeten doen. We hebben daarom afgelopen jaren al veel stappen genomen.

- Productverpakkingen verkleind

Elk product is verpakt, dat moet natuurlijk om het te beschermen tijdens opslag en transport. Door die productverpakking zo passend mogelijk te maken besparen we enorm veel vulling, maar kunnen we ook meer producten tegelijk vervoeren, dat bespaart veel ruimte in bestelauto's en vliegtuigen.

- Digitale handleidingen

In 2019 stappen we volledig over op digitale handleidingen, we vinden het erg zonde dat we in elk product een papieren handleiding en CD stoppen. De eindgebruiker ontvangt meestal meerdere producten (bijvoorbeeld een recorder en 4 camera's) en beschikt daardoor al over 5 handleidingen en CD's. Door deze informatie digitaal beschikbaar te stellen sparen we niet alleen het milieu enorm, maar zorgen we ook voor een handleiding met de meest recente software downloads.


- Energiezuinig en CO2 besparing

We hebben ons pand voorzien van sensoren, daarmee meten we per ruimte de temperatuur en kunnen we verwarmen waar dat nodig is. Daarnaast schakelen we onze verlichting met bewegingsmelders. Als er niemand in een ruimte is gaat het licht daar automatisch uit. De lampen die we hebben zijn natuurlijk allemaal led lampen.

We wekken meer energie op dan we zelf gebruiken met de 44 zonnepanelen op ons dak. We weten nu immers al dat we in de toekomst meer energie gaan gebruiken dan nu het geval is. Ten slotte hebben we voor de verwarming van ons pand in 2018 een nieuwe biomassaketel laten plaatsen. Hiermee wordt het water in het CV systeem zonder gas verwarmd.